Grote coole vloerpuzzel Drukke Luchthaven - 50 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER058

Kleurrijke vliegtuigen, een luchtballon, straaljager, zeppelin of helicopter .. klaar om in te stappen en mee te vliegen? Het is gezellig druk op deze Crocodile creek luchthaven... puzzel jij ze in elkaar?

16,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 384050-8

TypeVloerpuzzels
Leeftijdvanaf 4 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken
Thema's en onderwerpenVoertuigen

Grote Crocodile Creek vloerpuzzel in stevige koker met touwtje. Verkrijgbaar in verschillende thema's.

Aantal stukjes: 50

Afmetingen: puzzel 61 x 45 cm - doos ø 14 x 30 cm

Leeftijd: 4+

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
141429.21.06
  • Door Betty V.
  •  de 13/11/2020
Zeker oké
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!