Grote Etui - Ruimtevaart

Waterbestendige pennenzak in ruimte thema

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1154

Is het een pennenzak, toilettas of stop je er iets anders in? Deze etui in een ruimtevaart thema met astronaut tijger klaar om mee op missie te gaan.

Ruim genoeg om al je leuke spulletjes in op te bergen. Leuk pluspunt; het etui is waterafstotend, al je gerief is dus beschermd tegen onbedoelde waterdruppels!

10,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD00284

CollectieLittle big room
TypePennenzakken
KleurMeerkleurig
ThemaRuimte

Grote Etui Ruimtevaart van Djeco is een stevige etui gemaakt van gecoat canvas. Gebruik hem als pennenzak, toilettasje of opberger van kleine spulletjes. Hij is waterafstotend en de stoffen binnenkant bestaat uit een groot vak en een zakje. Openen en sluiten wordt eenvoudig door de grote stervormige ring.

Het etui is voorzien van een handvat, dit maakt het handig om te dragen. Combineer met de bijhorende koffer in het thema astronaut van Djeco.

Afmetingen: 21 x 7 x 10.8 cm
Materiaal: Waterbestendig canvas aan de buitenkant, textiel aan de binnenkant

--

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!