Grote gebreide robot knuffel - Ziggy

XL robot knuffel voor stoere knuffelkampioenen

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR059

Alles voor een astronauten feestje (10)

Give it up voor Ziggy!

Deze zilveren robot heeft een hart van goud, houdt van flitsende discolampen en electro muziek maar ook gewoon van een dikke knuffel en wat chillen op het bed van je kleintje ;-)

70,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 167743

CollectieTo the moon
TypeKnuffels
KleurZilver

Perfect maatje voor elk kleintje dat houdt van coole gadgets en graag een vriendje bij zich heeft om samen in slaap te vallen. Deze grote robot Ziggy is een prachtig ontwerp van Meri Meri, gemaakt uit metallic garen en afgewerkt met geborduurde accenten in fluo neon-kleuren.

Coole robot Ziggy meet ongeveer 29 x 62 x 9 cm

Materiaal: 70 % organisch katoen, 30% metallic garen - vulling van polyester

De vriendelijke knuffelvriendjes van Meri Meri zijn al even onweerstaanbaar als hun feestartikelen. Ontworpen met veel oog voor detail en handgemaakt met veel zorg en het perfect vriendje voor je kleintje om overal mee naartoe te nemen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.620.290.090.42
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een astronauten feestje
Inspiratie en stories