Grote Monaco speelmatras - Farniente yellow

Grote Monaco speelmatras - Farniente yellow

Staat: Nieuw product

Nobodinoz

KZ30839

Pure collectie by Nobodinoz (68)

Geïnspireerd door de prachtige kleuren van de Mediterraanse regio stelt Nobodinoz de nieuwe 'Pure' collectie voor! De collectie is gemaakt uit...

69,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectiePure collection
TypeSpeelmatrassen
Nobodinoz printsFarniente yellow

Geïnspireerd door de prachtige kleuren van de Mediterraanse regio stelt Nobodinoz de nieuwe 'Pure' collectie voor! De collectie is gemaakt uit 100% organisch katoen en is perfect te combineren met de 'Horizon' collectie.

Een mooie speelmatras voor kinderen met een gewatteerde hoes van organisch katoen. Spelen, luieren of samen dutjes doen, het kan allemaal! Leg verschillende matrassen op of naast elkaar om een waar speelparadijs te creeëren!

Materiaal hoes: organisch katoen
Materiaal opvulling: polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6812840.95
De bruisende wereldstad Barcelona is de thuisbasis van het design label Nobodinoz. Wanneer je aan Barcelona denkt, denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria,…. Kortom: aan een stevige portie Spaans temperament.     Laat nu net kleur, creativiteit, passie, karakter en plezier de trefwoorden zijn die Nobodinoz hoog in het vaandel draagt. Zo doet de uitstraling van dit merk zowel jong als oud genieten. Rugzakken, pennenzakken, tapijtjes, beddengoed, kussens, slabben, slaapzakken, tipi’s,... worden overstelpt met de mooiste kleuren en hipste prints. De unieke designs kan je op verschillende items spotten en combineren onderling erg goed. Er rest nog maar één ding om te doen: gewoon mixen & matchen!
Collectie Pure collectie by Nobodinoz
Inspiratie en stories