Grote poppenaccessoireset - Mon Premier poupon - 30 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR124

Mon Premier by Corolle (30)

Met deze speelset haal je echt alles in huis om je pop te verzorgen, eten te geven, op het potje te zetten, te verschonen, ...

En de speeltijd voorbij is kan je alles makkelijk en snel opbergen in de bijhorende draagtas. Heerlijk cadeau voor elke mini poppenouder!

38,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 110440

CollectieMon premier poupon
Afmetingen pop30 cm

Grote accessoireset voor poppen van COROLLE. Geschikt om te spelen met de poppen van 30 cm uit de Mon Premier Poupon collectie. Deze 11 delige set bevat alles om je favoriete pop te verzorgen en uren met te spelen.

In deze poppenaccessoireset zit:

 • een potje
 • tube babylotion
 • herbruikbaar billendoekje
 • herbruikbare poppenluier
 • baby lepel
 • bordje pap
 • babyflesje
 • slabbetje
 • tutje
 • koekje
 • handige 'luiertas' om alles in te bewaren en mee te nemen

Leeftijd: vanaf 18 maanden

_

Deze poppenaccessoire set maakt deel uit van de Corolle Mon Premier-poppencollectie die bestaat uit knappe poppen, poppenkledij en accessoires om heerlijk te spelen. Bekijk zeker de volledige collectie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
834230.255
Corolle  is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.Les Chéries by Miss CorolleDe Miss Corolle Collectie  heeft onder meer staande poppen met de prachtige naam ‘Ma Cherie’. De poppen zijn 33 cm hoog en zijn voor kids vanaf 4 jaar. Met deze popjes stap je in de verfijnde wereld van Camille, Chloe, Cécile, Clara en de andere lievelingetjes of Chéries van Corolle.Ma Corolle CollectieBij de Ma Corolle Collectie kan je 5 poppen personaliseren met leuke outfits en accessoires. De poppen zijn 36 cm groot en hebben prachtige, lange haren om te tooien. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.Mon Premier CollectieVoor de kleinste mini ouders vanaf 18 maanden is er de Mon Premier Collectie . De collectie bevat zachte babypopjes inclusief kleding en verzorgings-accessoires. Heerlijk om mee te spelen en te knuffelen.Mon Grand Poupon CollectieIn de Mon Grand Poupon Collectie vind je kleine popjes (36 cm), grote popjes (52 cm) en alle nodige accessoires, van buggy’s en bedjes tot kleren en flesjes. Perfect voor de mini mama’s en papa’s om met alle liefde hun baby te verzorgen.
Collectie Mon Premier by Corolle
Inspiratie en stories