Grote reiswieg voor poppen

Draagmand met 2 handvaten in oud roze en gespikkeld blauw

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO009

Deze reiswieg is ideaal om de familie Mirabelle of andere knuffeltjes en popjes in te slapen te leggen en te vervoeren ... door de huiskamer of op stap naar het park. De zachte draagwieg heeft 2 leuke handvaten en is gemaakt van zachte stof in allerlei fijne prints en zachte kleurtjes.

Een wondermooi geschenk voor echte poppenmama's!

39,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 710559

CollectieLa Famille Mirabelle
TypePoppenaccessoires

In het midden van een open veld, in de schaduw van de grote eik, zie je hen gezellig samen zitten: een schattige, lieve familie van muizen en konijnen... dit is la famille Mirabelle. En jij kan ze overal mee naartoe nemen in deze grote draagmand van Moulin Roty in oud roze met 2 handvaten, een gespikkeld blauw kussentjes en een velouren dekentje. Dit prachtig Moulin Roty reiswiegje met heel mooi beddengoed is geschikt voor poppen tot ongeveer 34 cm en is ook verkrijgbaar in een formaatje kleiner.

Super om te geven en te krijgen!

Oplet: foto is niet bindend, product kan lichtjes afwijken (print van stof aan binnenkant wiegje kan gelijkaardig zijn, maar niet exact hetzelfde).

Afmetingen: ongeveer 35 x 21 cm

Materiaal: 100% polyester

Wasadvies: mag gewassen worden op 30°C

Moulin Roty maakt speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag. Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... een aantal vrienden besloot om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.410.330.21
  • Door Anonymous A.
  •  de 11/06/2020
kleuren minder helder dan op de site inpak papier beneden verwachting: zwarte zak voor feest van klein meisje ???
  • Door Anonymous A.
  •  de 05/08/2019
Mooi van kleur en motiefje. Mooie afwerking.
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!