Grote ronde kindertas - Mrs. Elephant

Blauwe katoenen weekendtas met olifantenprint voor uitstapjes

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX147

Dé kleur van het jaar 2022: BRIGHT SKIES (96)

Steek je pyjama, knuffel en reservekleren in deze weekendtas en je bent klaar voor een logeerpartijtje bij oma. Of maak er een sporttas van om trots mee naar de training te rennen en je voetbalschoenen in te steken, tutu of turnuniform ... alles kan met deze speelse kindertas.

De elegante olifant is geprint op een duurzame stof van 100% katoen zodat je lang van je tas kan genieten.

42,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 75-214

TypeWeekendtassen
KleurBlauw
DiertjesOlifant

Mooie ronde kindertas Mrs. Elephant van Trixie is perfect voor kleine uitstapjes naar de grootouders of sportclub. Voorzien van 2 grote schouderriemen en extra vakje aan de buitenkant met rits. De handige grote ritshangers maken het makkelijk voor kleine vingertjes om de tas en het zakje te openen.

Deze Trixie weekend/sporttas is beschikbaar verschillende karakters waaronder een vos, konijn en ijsbeer.

Afmetingen: 45 cm x 22 cm
Materiaal: 100% katoen en terry: 90% katoen, 10% PES; waterafstotende acryllic coating
Wasadvies: vlekjes afwassen met een vochtige doek, niet wassen in de machine

_

Trixie is een op en top Belgisch merk met een oog voor stijl comfort en kwaliteit. Ze werken op de verbeelding van kinderen en hun collecties zijn echte eye-catchers voor kinderen. Daarnaast verkiezen ze materialen die lang meegaan en maken leuke items die vanaf dat je thuiskomt met je pasgeboren bundeltje geluk tot dat ze tiener zijn kan gebruiken. Van zachte babyitems tot kwalitatieve schoolspullen. Een merk om te onthouden!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Jasmin G.
  •  de 22/11/2022
Leuke tas. Zoals omschreven
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .
Collectie Dé kleur van het jaar 2022: BRIGHT SKIES
Inspiratie en stories