Grote rugzak vol wolven

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS065

Helemaal wild van Petit Monkey (10)

Klaar om toe te treden tot the wolf pack? Deze dieren zijn uiterst sterk, houden van avonturen én gedijen gelukkig perfect op alle soorten speelplaatsen en speelpleinen.

Geef je kleintje deze stoere rugzak en hij is meteen vertrokken voor een geslaagde dag!

37,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BP13-L

SamenstellingenrPET
TypeRugzakken
PrintsWolven
KleurLichtblauw
Leeftijdvanaf 8 jaar

Grote kinderrugzak met coole wolvenprint, van de hand van Rebecca Jones. Deze Petit Monkey tas sluit makkelijk dankzij de tweezijdige rits en heeft een extra ruim zakje aan de voorzijde, contrasterende katoenen handvaten en verstelbare schouderriemen voor een perfect fit! De perfect rugzak voor op school of op reis met 3M reflecterende boorden aan de voor- en zijkant voor een goede zichtbaarheid. Deze hippe rugzak is ook duurzaam want hij is gemaakt uit gerecycleerde plastieken flessen en afgewerkt met een melk-coating voor extra stevigheid en een streelzacht effect.

Materiaal: rPET - gemaakt uit gerecycleerde PET flessen
Afmetingen: 35 x 25 x 10 cm
Leeftijd: voor kinderen van 8 - 12 jaar

Deze rugzak is een finalist van de Junior Design Award 2018.

Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) brengt dit jaar een fantasierijke collectie rugzakjes en pennenzakken in beestige prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. - van Petit Monkey word je altijd blij!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.10.350.250.4
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!
Collectie Helemaal wild van Petit Monkey
Inspiratie en stories