Grote stickers voor kleintjes - Mums and babies

Leuke kennismaking met stickerfun

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1065

Mini cadeautjes, maxi pret! (289)

Ook dieren hebben een mama, dat leer je met deze fijne stickerset van die zeer gemakkelijk te hanteren zijn door hun schone, dikke randen.

Leer over de dieren en over termen als groot en klein. Verschillende kinderen kunnen perfect samenspelen met deze creatieve set.

4,90 €

2,94 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09077

TypeStickers
STOP/FINISTOP

Grote stickers voor kleintjes Mums and babies van DJECO is een fijne kennismaking voor de allerkleinsten met het plezier van stickers kleven. In deze set zitten meer dan 100 grote, gestanste stickers van verschillende dieren. Ken jij ze allemaal benoemen?

Leeftijd: vanaf 18 maanden
Afmetingen verpakking: 21 x 28 cm

--

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories