Grote vriendelijke Croco knuffel

Staat: Nieuw product

Done by Deer

KZ31135

Tiny Tropics - Done by Deer (15)

Croco is de coolste krokodil met het warmste hart! Croko is één van de weinige krokodillen die liever groentjes eet dan vlees en dat vinden de...

39,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD-30634

TypeKnuffels
KleurGroen
Done By Deer designsTiny Tropics

Croco is de coolste krokodil met het warmste hart! Croko is één van de weinige krokodillen die liever groentjes eet dan vlees en dat vinden de andere krokodillen wel wat raar. Daarom zoekt Croco nu een lieve vriend als jou,... waar hij samen met kan eten, spelen, slapen,...maar vooral veel met kan knuffelen, want dat vindt hij heel leuk.

Materiaal: polyester.
Afmetingen: 44cm x 40cm
Leeftijd: vanaf 1jaar.
Wasbaar op 40°

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
444000.48
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.
Collectie Tiny Tropics - Done by Deer
Inspiratie en stories