Grote zwaan Odette - La petite école de danse

Sierlijk zachte knuffelzwaan

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

NOE566

Color of the year 2024 : PEACH FUZZ ! (79)

Wie kent Odette al?

Deze sierlijk zachte zwaan in zijdezachte vacht kan je gebruiken als knuffel of als kussen of gewoon als decoratie op het kinderkamertje.

39,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 667027

CollectieLa petite école de danse
TypeKnuffels

Deze grote zwaan Odette uit de collectie La petite école de danse van MOULIN ROTY heeft een tule stof met stippen en glitters, een ketting met sterren en geborduurde details voor een oogverblindende look.

Afmetingen: 30 x 27 cm
Leeftijd: vanaf 10 maanden
Materiaal: katoen, polyester, polyurethaan
Wasadvies: wasbaar op wolprogramma op 30 graden. Niet in de droger.

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Color of the year 2024 : PEACH FUZZ !
Inspiratie en stories