Gry zaklamp - Apple red & rose mix

Herlaadbaar pillicht voor kinderen met handig polsbandje

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6529

Onder je dekens een boekje lezen, mee op kamp nemen of je licht laten schijnen op je muur met schaduwvormen: de Liewood zaklamp is herlaadbaar en kidsproof dankzij het zacht en duurzaam siliconen.

Ga je voor deze lichtroze of kies je één van de andere trendkleuren?

30,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW15038 2412

CollectieGry
TypeZaklamp/projectors
PrintsApple red
KleurRoze

Siliconen zaklamp Gry voor kinderen Apple Red & Rose Mix van LIEWOOD is gemaakt van duurzaam siliconen en heeft een polsbandje zodat je kleine avontuur zijn waardevolle uitrusting niet kan laten vallen.

Fijn en functioneel cadeau voor kleine en grotere kinderen.

Materiaal buitenkant: 100% siliconen • lens: 100% polycarbonaat

Afmetingen: 15,7 cm lang, 4,9 cm diameter

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!