guitige eerste stappertjes 'Igo peche'

guitige eerste stappertjes 'Igo peche'

Staat: Nieuw product

EZPZ - easy peasy

Easy Peasy lanceert dit seizoen zijn eerste collectie stapschoentjes, met de grootste zorg ontworpen voor de allerkleinsten vanaf hun eerste...

55,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Easy Peasy lanceert dit seizoen zijn eerste collectie stapschoentjes, met de grootste zorg ontworpen voor de allerkleinsten vanaf hun eerste stapjes.

Kenmerkend voor deze 'pre-walkers' zijn de natuurlijke kleuring van het leer, de souplesse en het comfort. Easy Peasy blijft trouw aan zijn principes en gebruikt voor de binnenzool van zijn schoentjes enkel natuurlijke materialen zoals hevea, supercomfortabel en isolerend. De zooltjes zijn uitneembaar en makkelijk te reinigen. Binnenin zijn de schoentjes gemaakt uit natuurlijk leder, zonder kleurstof, dus anti-allergisch, zelfs bij blote voetjes. De versteviging aan de achterkant zorgt voor een goede stand van de voet bij baby's eerste stapjes. De zool in natuurlijk rubber is uitermate geschikt om buiten in alle zachtheid de wereld te gaan ontdekken. En de stevige vetertjes houden de voetjes netjes op hun plaats.


CollectiePre-walkers
TypeSneakers
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Easy Peasy -… of gewoon ‘heel simpel’. Dat is het motto van een nieuw eco-merk. Van design tot productie: elk detail in het proces telt voor de bedenkers Camille en Sébastien. De ruwe materialen zijn natuurlijk en milieuvriendelijk. Stel je voor! Een collectie verschillende slofjes : fun en vrolijke slofjes, pantoffelschoenen, slofjes met ‘handen’. Die handen staan voor de ontwikkeling van ecologische ruwe materialen alsook voor het creëren van topkwaliteit. Een andere hand trekt de slofjes aan en wandelt de wereld in om mensen bewust te maken van een betere manier van consumeren. Alle ‘Easy Peasy’ slofjes zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Zo kunnen de voetjes van je kids ademen én blijven ze tegelijkertijd lekker warm. De slofjes worden gekleurd zonder gebruik van metalen, chroom of zouten en de gebruikte lijm is op waterbasis, erg veilig. De flexibele, anti-slip zooltjes geven kindervoetjes genoeg ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes. Een laagje natuurlijk hevea (rubber) aan de zool zorgt voor nog beter comfort en maakt het slofje geschikt voor elke dag. De slofjes komen in een bijzondere verpakking van natuurlijk katoen, die je kan recycleren als bv. pennenzak of toilettasje.