Guitige gym/zwemzak Zeehond

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

CP229

Deze überschattige zeehond zal het entousiasme van je zoon of dochter delen als het eindelijk weer tijd is om te gaan turnen of zwemmen.

Deze handige touwtjesrugzak van Coq en Pâte komt zeker van pas en is gemaakt uit biologisch katoen.

16,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieMarine Team
TypeTurn/zwemzakken
KleurMuntgroen
DiertjesZeehond

Een ander pooldier dat op het Coq en pâte turn/zwemzakje mag pronken is deze uberschattige zeehond Dit handig tasje is volledig gemaakt uit biologisch katoen. Het is licht en makkelijk op de schouders te dragen en komt goed van pas om alles overal mee naartoe te nemen.

Afmetingen: 37 x 33 cm

Materiaal: GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Geproduceerd in India op ethisch verantwoorde wijze. Zeefdruk met watergedragen inkt met AZO-vrije kleurstoffen.

Wassen: binnenstebuiten op 30°C

Zoals bij alle Coq en Pâte-collecties, zijn de illustraties op deze tas van de hand van Madeleine Rogers, de Engelse ontwerpster van MIBO. De illustraties zijn gebaseerd op paper toys dieren die ze ontwerpt in gerecycleerd papier en natuurlijke inkt. Alle items van Coq en Pâte worden trouwens gemaakt van organisch katoen met respect voor dier en milieu. 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.056
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes. Hun prachtige collectie zal, net als het onze, ook jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, zakdoekjes,…