Guitige iso-thermische lunchtas Zoo - Vos

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB151

Skip Hop ... Back to school (35)

Een vos mag dan sluw zijn, jij bent sluwer als je deze lunchtas bovenhaalt. De iso-thermische functie zorgt ervoor dat alles wat je erin stop vers blijft tot aan het middagmaal en de kleurrijke vossensnoet doet elke kleuter glimlachen.

Ook handig voor mama en baby om melk in fris te houden of groentenpapjes mee op verplaatsing te nemen als jullie op stap gaan.

17,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 212156

CollectieZoo collection
TypeKoeltasjes
DiertjesVos

Maak lunchen nog leuker dankzij deze isothermische lunchtas Vos uit de Zoo collectie van Skip Hop. Op maat gemaakt van kleine kinderen of voor mama en baby onderweg. Deze zachte lunchtassen hebben een ruim hoofdcompartiment voor een brooddoos, snacks, drankjes en meer. Het geïsoleerd, makkelijk proper te maken interieur houdt eten en drinken koud. Er is ook een extra binnenzakje in gaas voor lunchgeld, een koelelement of bestek. De lunchtas is makkelijk proper te maken aan de binnenkant met een vochtige doek en een beetje zeep.

Verkrijgbaar in een hele boel beestjes. Een praktisch en origineel verjaardagsgeschenk voor kleine dierenvriendjes.

Afmetingen: 8 x 22 x 19 cm
Aanbevolgen leeftijd: vanaf 2,5 jaar
Gebruiksadvies: vanwege kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder de 2,5 jaar - Reinig de koeltas voor het eerste gebruik - Inspecteer het product voor elk gebruik. Gooi weg bij het eerste teken van schade of zwakte - Controleer altijd de voedseltemperatuur voordat u gaat voeren - Bewaar niet in direct zonlicht, omdat dit het product kan beschadigen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie Skip Hop ... Back to school
Inspiratie en stories