Gymtas - Arc en ciel étoilé

Roze zwemzak of turntak met opvallende regenboog patch

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

CAR231

Alles voor een regenboog feestje (30)

Stralend naar de turn- of zwemles... dankzij deze waterafstotende gymtas met schitterende regenboog - gemaakt uit 100% gerecycleerd polyester.

Kleine sporttas, met een opvallende en herkenbaar design, perfecte gymtas om al je turn-, dans- of zwemspullen in mee te nemen.

35,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : GB07_2414

CollectieEn Vadrouille
TypeTurn/zwemzakken
KleurRoze
Tassen printsArc-en-ciel
Type Caramel & CieTurn/zwemzakken

Zwemzak/turnzak/gymtas Arc enc iel étoilé uit de En Vadrouille tassenlijn van Caramel et Cie is een kleine sporttas met origami vouw, en wijde opening om perfecte toegang tot je spullen te krijgen. Dankzij de magneetsluiting sluit de zwemzak vanzelf. Voorzien van een extra binnenvak met ritssluiting en een naamlabel. De stof is waterafstotend, voorzien van het iconische borduursel en de tas is volledig gevoerd. Hij kan op één of twee schouders worden gedragen, dankzij het magische trekkoordsysteem.

Vergeet niet de bijpassende schooltas, weekendtas en andere etuis te checken >

Afmetingen: 20 x 38 x 10 cm

Materiaal: 100% polyester, voering uit recycled polyester met waterafstotende coating

Gewicht: 200 gr

Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 jaar

Onderhoud: afwasbaar, zowel van binnen als van buiten, met een vochtige spons en milde zeep - wassen in de machine wordt sterk afgeraden

_

CARAMEL ET CIE is een jong, hip en trendy tassenmerk gevestigd in Montreuil, een buitenwijk van Parijs. Uniek, anders, persoonlijk. Ontwerpster Rafaela Garcia ontwerpt elke tas met de kinderlijke verbeelding en het ultiem draagcomfort in het achterhoofd, ze creëert een link tussen de familiecocon van het kind en het grote avontuur dat baarbuiten wacht. De stevige schooltassen, hippe rugzakken, lichte sporttassen en handige weekenders zijn échte partners in crime om erop uit te trekken in stijl.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.3
  • Door Anonymous A.
  •  de 02/09/2022
Duidelijke beschrijvingen ,het product voldoet totaal aan de beschrijving.
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit. Stijlvolle boekentassen voor elk mooi moment in het leven Rafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk. Caramel & Cie Mini Collectie Speciaal voor hippe kleuters heeft Caramel & Cie deze prachtige  boekentascollectie gecreëerd. Het gaat om boekentas modellen die zijn geperfectioneerd en aangevuld met leuke printjes én een XS rugzakkenlijn. Check vooral eens de vlindertassen . Deze tasjes met vleugels zijn meer dan het ontdekken waard!
Collectie Alles voor een regenboog feestje
Inspiratie en stories