handgemaakt crochet peertje (small)

handgemaakt crochet peertje (small)

Staat: Nieuw product

Anne-Claire Petit

De crochet peer van Anne-Claire Petit brengt kleur, smaak en een frisse look in de kamer. Een absolute musthave voor jouw interieur!

SOMMIGE VARIANTEN ZIJN VERKRIJGBAAR OP BESTELLING EN HEBBEN EEN LANGERE LEVERTIJD.

84,00 €

Add to my wishlist

De crochet peer van Anne-Claire Petit brengt kleur, smaak en een frisse look in de kamer. Een absolute musthave voor jouw interieur! Net als alle andere producten van Anne-Claire Petit is dit decoratieve fruit met de hand gehaakt. Verkrijgbaar in twee kleuren. Materiaal: katoen. Afmetingen: 22x28x22 cm.

Wegens het ruime Anne-Claire Petit assortiment, hebben we niet altijd alles op voorraad. Regelmatig worden de voorraden aangevuld en de minimale levertijd voor de producten 'op bestelling' is 3 à 4 weken.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2228220.35
Anne-Claire Petit - In de wereld van Anne-Claire Petit is 'happy' het codewoord. Met herkenbare kleurenschema's en 'feel good' producten, gaande van een heel uitgebreide dieren familie tot baby speelgoed, van decoratieve objecten tot meubels en van kussens tot tasjes. In deze woelige tijden wil Anne-Claire Petit de traditionele textieltechnieken koesteren door er moderne objecten mee te maken voor hedendaagse interieurs.