Handig bewaarboek voor tekeningen - Mama Baas

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN097

Mama Baas (22)

Dit bewaarboek is dé oplossing voor een onophoudelijke stroom aan 'kunstwerkjes' die jouw kind maakt op school of aan de keukentafel. Het staat vol prachtige kaders die uitnodigen om te tekenen, schilderen en kleuren. Of plak er de allermooiste tekeningen in en bewaar ze voor later. Alle andere creaties mogen dan met een gerust hart stiekem toch richting prullenmand.

17,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789401459204

Dankzij dit bewaarboek maak je op een eenvoudige manier een mooi overzicht van een kindertijd vol tekeningen. Noteer titels en data, verbaas je over groeiend tekentalent en laat je kind antwoorden op inspirerende vragen. Zo krijg je een prachtig boek vol kinderkunst om in te kaderen.

Leuk en praktisch idee van Mama Baas. Geschreven en geïllustreerd door Liesbeth Talboom en Liesbeth Haesevoets, 2 ondernemende mama's, die samen 'Studio Maria' vormen. Ze zijn samen goed voor vijf jonge kinderen en hebben elkaar gevonden als schrijvend en illustrerend duo.

Afwerking: Hardback
Aantal pagina's: 40
Afmetingen: 330 x 240 mm
EAN: 9789401459204
Nur-code: Lifestyle algemeen

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
331240.7
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.
Collectie Mama Baas
Inspiratie en stories