Handig handboek om te leren borduren - Stitch by stitch

Staat: Nieuw product

Kosmos Uitgevers

KZ23566

In Stitch by stitch bewijst auteur Petra Hoeksema dat borduren hip en anders kan! In totaal staan 15 kleine projecten centraal. Van het...

9,99 €

5,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

In Stitch by stitch bewijst auteur Petra Hoeksema dat borduren hip en anders kan! In totaal staan 15 kleine projecten centraal. Van het opleuken van waxinelichthouders en theedoeken met simpele borduursteken tot een superhandig smartphonehoesje en applicaties voor je kleding. Van borduren op stof, magneten tot knopen in alle soorten en maten, dit Handmade Diva-boek levert gegarandeerd uren borduurplezier op! Voor beginners en gevorderden.

Auteur: Petra Hoeksema
ISBN: 9789043915458
Pagina's: 64

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.517.500.35
Wat is er leuker dan zelf iets moois maken? Naaien, haken, sieraden maken, tekenen, kleuren, schilderen… Kosmos Uitgevers heeft al meer dan twintig jaar ervaring in de creatieve branche. En de uitgeverij loopt steevast voorop in de laatste trends. De Hobby & Creatief boeken van Kosmos Uitgevers bieden ideeën en technieken waarmee je direct aan de slag kunt. Breien met Arne & Carlos, haken met Hoooked Zpagetti, loomen met Band-it!, mutsen haken met MyBoshi, kaarten maken met Marianne Perlot, tekenen met Barrington Barber, schilderen met Bob Tomanovic − aan jou de keuze! De creatieve DIY-boeken geven een duidelijke uitleg waarmee iedereen aan de slag kan. Creatief plezier is gegarandeerd voor jong en oud, van beginner tot (ver)gevorderde. Met de Hobby & Creatief boeken van Kosmos Uitgevers maak je iets moois waar je trots op kunt zijn!