Handig hetelijmpistool & toebehoren - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB685

Terra Kids collectie by Haba (50)

Heb je een kleine knutselfan in huis dan is dit hetelijmpistool vast een leuk hebbeding om de mooiste constructies te maken.

Je kan er verschillende materialen snel en  eenvoudig mee aan elkaar te bevestigen. Het pistool is voorzien van een aan/uit-schakelaar en een controlelampje. Het garandeert een goede bevestiging voor stevig knutselplezier. En dat kan meteen beginnen, want er zitten al vijf lijmstaven bij!

19,99 €

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305380

CollectieTerra Kids
TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 8 jaar

Terra Kids Hetelijmpistool & toebehoren uit de Terra Kids lijn van Haba, ideaal voor kleine ontdekkers en knutselfans. Leuk om de mooiste constructies vorm te geven en makkelijk en snel allerhande materialen aan elkaar vast te lijmen waaronder: golfkarton, kurk en hout. Het past perfect in kleine kinderhanden.

Inhoud: 1 lijm pistool met stabiele standvoet, een aan/uit-schakelaar en een controlelampje, inclusief 5 lijmstaven en 1 paar handschoenen.
Leeftijd: vanaf 8 jaar - altijd onder begeleiding van een volwassenen gebruiken

_

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 29/11/2022
In orde was voor kleinzoon
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories