Handig Play to Night reisbed / speelbox - Grey & Clouds

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB107

Play to Night Grey & Clouds is een heerlijk handig reisbedje om je kleintje op verplaatsing in te laten rusten, overdag kan je het ombouwen tot een speelbox. Een uniek design en jouw ideale reisgezel van SkipHop maar vooral een musthave voor al wie veel en graag reist met een baby.

229,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304225

Enerzijds een reisbedje, anderzijds een park om in te spelen, Play to Night reisbed van Skip Hop is de 2-in-1 oplossing voor op verplaatsing te genieten samen met je baby in alle comfort. Perfect voor weekendjes weg, een dagje logeren bij oma of familie vakanties. Er zit een patrasje bij en standaard lakentjes passen. Tijd om te spelen? Rits de zijkanten open en schijf het bedje uit tot een vierkant park. Makkelijk en compact op te vouwen en mee te nemen.

Features:

  • voor baby's van 0-3 jaar (max. tot je kindje 89 cm groot is)
  • makkelijk te switchen met rits tussen slaap en speelmodus in enkele seconden
  • het bedje kan je 60% groter maken tot een vierkante speelbox
  • inclusief slaapmatras en afwasbare speelmat
  • de luchtdoorlatende stof aan de zijkanten zorgt voor extra zichtbaarheid en ventilatie
  • makkelijk op te vouwen om op te bergen of mee te nemen
  • inclusief reistas

Afmetingen: slaapmodus: 96,5 x 61 x 74 cm - speelmodus: 96,5 x 96,5 x 74 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0009
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!