Handig rond snack- en sandwichzakje - Mesh

Staat: Nieuw product

Keepleaf

BU195

We worden ons meer en meer bewust van ons gebruik van plastiek en wegwerpverpakkingen. Keepleaf biedt hiervoor een prima oplossing. Zoals dit handig en leuk rond sandwichzakje. Je verpakt er makkelijk de lekkerste botterhammetjes mee en gebruikt het keer op keer zonder je zorgen te hoeven maken over afval of verpakking.

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FW-6021

Mesh is een herbruikbaar rond boterhamzakje van Keep Leaf. Hét perfecte alternatief voor plastieken zakjes en andere wegwerpverpakkingen. Ideaal voor lekkere boterhammetjes, snacks of je favoriete sandwiches, dit is een weldoordachte oplossing voor het meenemen van een lekkere lunch zonder afval. De buitenzijde van dit herbruikbare zakje is 100% katoen met een waterdichte coating om uw eten zo lang mogelijk vers te houden. Het is eenvoudig te gebruiken met velcro sluiting en beschikt over een leuke print beschikbaar in verschillende kleuren en prints.

Afmetingen: 14 x 17 cm - geopend 35 Ø
Materiaal: 100% katoenen canvas - waterafstotende binnenkant
Gebruiksadvies: het Keep Leaf zakje kan eenvoudig en praktisch gereinigd worden: afspoelen met de hand, in de wasmachine of zelfs afwasmachine.

Keapleaf is een mooi merkje, vanbinnen en vanbuiten. Ze maken prachtige items die goed van pas komen bij jonge ouders en kun kroost en nog ook mooi zijn voor de planeet want met deze producten worden wegwerkverpakkingen overbodig en alles is ook op een ethisch verantwoorde manier gemaakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
116140.04
KeepLeaf is niet gewoon een tof merkje, het staat voor een hele levensstijl. Ze bieden kwalitatief design, ecologische duurzaamheid, ethische productie én zetten zich in voor goede doelen. Met elke aankoop, dragen KeepLeaf klanten zo actief bij aan positieve verandering. Het bedrijf ondersteunt goede doelen zoals bijvoorbeeld het bouwen van scholen in ontwikkelingslanden. Herbruikbare boterhamzakjes, zuigflessen, make-up tasjes... In de KeepLeaf collectie vind je wat voor iedereen in de familie. De filosofie van KeepLeaf houdt daar niet op: ze promoten ook een zekere werkomgeving, duurzame werkcontracten en opleidingen voor hun personeel. Zo worden alle KeepLeaf producten vervaardigd in een moderne, schone en familiale omgeving. Natuurlijk is de KeepLeaf collectie vervaardigd met een enorm respect voor het milieu. Ze spoort aan om herbruikbare, natuurlijke en duurzame producten en materialen te gebruiken. Met minder toxines en afval, dragen GreenLeaf klanten bij aan een ecologischere wereld voor de volgende generaties. KeepLeaf: goede producten die goed doen.