Handig snackdoosje Zoo - Uil

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ24887/a

SKIP*HOP uilen (15)

Schattig rond snackdoosje om je kleintje zijn favoriete snacks overal mee naartoe te nemen.

Handig voor in de auto of gewoon voor thuis te smullen zonder zorgen want dankzij de flexibele flapjes kan je smulpaap zelf al het lekkers eruit nemen maar kan er niets uit het potje vallen. Het leuke design is van SkipHop.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252550

CollectieZoo collection
TypeSnackdozen
DiertjesUil

Een leuk snackdoosje op maat van kleine handjes... dat is de Zoo snack cup van SKIP*HOP!

Het flip-top deksel houdt de snacks lekker vers en de flexibele flapjes zorgen ervoor dat kleine stukjes niet kunnen vallen, zelfs als het deksel open is. Het handvat heeft een antislip grip en een gaatje waarmee je de snackdoos aan de verzorgingstas of kinderwagen kan hangen. Lekker handig, kleurrijk en mooi. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende dieren zoals deze uil maar ook de gekke aap, eenhoorn of vrolijke bij ...

Inhoud: 222 ml.
Leeftijd: vanaf 12 maanden.
Materiaal: kunststof, BPA-, PVC- & ftalaatvrij

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP uilen
Inspiratie en stories