Handig verzorgingsmatje - Dot creme/grey

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

KZ30511

De luier van je kindje buitenshuis verschonen op een aangename en zachte plek? Neem dit opgevulde verzorgingsmatje mee in je verzorgingstas! Het...

34,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieDot creme
TypeLuiertasaccessoires
KleurGrijs
De luier van je kindje buitenshuis verschonen op een aangename en zachte plek? Neem dit opgevulde verzorgingsmatje mee in je verzorgingstas! Het matje is handig op te vouwen in een klein pakketje met draaglinten. Nu verkrijgbaar in twee verschillende kleuren!

Materiaal buitenkant: 100% organisch katoen.
Materiaal opvulling: gerecycleerd polyester.
Wassen op 40 graden.
Formaat: 45x65cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
456500.4
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.