Handige Bontoy Traveller loopauto met koffertje - Dalmatiër DIY

Staat: Nieuw product

Bontoy

HEB186

Je pyjama, knuffel, een snoepje voor onderweg, wat speelgoed, ...? Wat zou jij steken in deze stevige kindertrolley met unieke look van een dalmatiër?

De Bontoy Traveller is echt uniek dankzij het innovatief design dat van de koffer ook een loopauto maakt. Ideaal om te reizen met kinderen in stijl en alle comfort.

119,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 900000

Bontoy Traveller loopauto/trolley Dalmatiërs DIY is meer dan zomaar speelgoed om op te rijden, het is de beste reisgenoot voor elke avontuurlijke wereldontdekker. De Traveller is eenvoudig om op te rijden en om te dragen en is groot genoeg voor alle spulletjes van je kapoen. De vlekken van de dalmatiër zijn stickers die u naar keuze kan kleven. Trek er samen op uit in stijl met deze reismusthave!

  • Wendbaarheid: 360° draaiende wielen van hoogkwalitatief rubber op een kogellager voor een vlotte, zachte en geluidloze besturing.
  • Draagkoffer: Gaan logeren bij oma? Een reis naar het buitenland? De Bontoy traveller volgt je zelfs op het vliegtuig en past dankzij de afneembare handgreep in de meeste compartimenten voor handbagage.
  • Opslag: de buik heeft een inhoud van 17 liter om overal al het favoriete speelgoed van uw kind mee te nemen.
  • Safety first! Bij de ontwikkeling van elk product staat de veiligheid voorop, zonder scherpe randen of punten en gemaakt van niet-giftig plastic voor maximale veiligheid.

Materiaal: kunststof, vrij van nare stoffen - CE label
Afmetingen: 52 x 20 x 36,5 cm
Max belasting: 100 kg

_

Net zoals ouders, is voor BONTOY enkel het allerbeste en meest veilige goed voor je kinderen. Bontoys is een populair merk van ride-on speelgoed van de hoogste kwaliteit. Deze missie, samen met luisteren naar de ervaring en inzichten van ouders, maakt hun speelgoed geliefd over de hele wereld!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Voor  BONTOY is enkel   het allerbeste en meest veilige goed voor je kinderen. Eigenlijk net zoals je zelf in het leven staat. Bontoy is een populair en kwalitatief merk van ride-on speelgoed van de hoogste kwaliteit. Hun missie? Van Bontoy het meest geliefde speelgoed maken door te luisteren naar de ervaringen en inzichten van ouders. Meegroeiende loopwagentjes voor jouw kids De loopwagentjes groeien mee met je kind en zijn hyper wendbaar. De simpele maar duidelijk herkenbare vormen wekken niet enkel nieuwsgierigheid op, maar stimuleren ook de verbeeldingskracht en fantasie van je kleine kapoen. De investering meer dan waard. Naast de kleurrijke loopauto's hebben we ook kindertrolleys waar je kind op kan rondrijden onderweg naar vakantie of een logeerpartijtje. Hoe handig en vooral leuk is dat?