Handige Bynto lunchbox

Staat: Nieuw product

Goodbyn

Gedaan met elke middag dezelfde saaie boterhammen: hier is de Bynto!

Een super coole lunchbox met 3 aparte compartimenten, om op 1-2-3 elke dag een gevarieerde lunch te maken ... en op te eten. Een sandwich kan maar wordt moeiteloos aangevuld met kleine snoeptomaatjes, nootjes, appel, komkommer, kaas, enzovoort - zonder dat het onderling gemixed raakt. Wij zijn fan!

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Goodbyn's Bynto is een handige lunchbox met 3 compartimenten, makkelijk om een gevarieerde lunch te maken en op te eten :-) Alles blijft mooi op zijn plaats zitten: bokes smaken niet meer naar appelsien en je nootjes zitten nooit meer vol kruimels .... Deze doos is ook ideaal om de verschillende voedselgroepen aan te leren en aan te bieden: groentjes, fruit, vezels, alles heeft zijn plaats. De duurzame Goodbyn lunchboxen zijn gemaakt om lang mee te gaan en kunnen tegen een stootje, als ze toch op 'pensioen' mogen zijn ze 100% recycleerbaar. De Bynto past mooi in een kleuter rugzak en heeft ook een handvat om hem makkelijk naar de eetzaal te dragen.

_

De GOODBYN Bynto bestaat uit:

  • bovenste compartiment (510 ml): perfect voor een klassieke sandwich, overschotjes, appels, appelsientjes of zelfs een banaan.
  • middelste compartiment (460 ml): ideaal voor wat komkommer, een 4 uurtjes, andere gezonde - of minder gezonde ;-) - snacks.
  • onderste compartiment (285 ml): kleinste vak maar ook handig voor groentjes, nootjes, ontbijtgranen, ... elke dag iets anders!
  • een stevig transparant deksel

_

Afmetingen: 16,5 x 26 x 6,5 cm

Materiaal: BPA-vrij plastiek, volledig onschadelijk en gifvrij - 100% recycleerbaar

Gebruiksadvies: alle Goodbyn dozen mogen in het bovenste rek van de vaatwasser.  Ook geschikt voor de vriezer en microgolfoven. Maak je lunchbox extra leuk en persoonlijk met de Goodbyn stickerset, ook deze zijn vaatwasbestendig.

 

Het Amerikaanse Goodbyn ontwerpt de coolste lunchboxen ooit. Gemakkelijk in gebruik en gemaakt uit gerecycleerd, stevig plastiek dat BPA- en gifvrij is. Hun producten zijn perfect om eens iets anders mee te geven dan die alledaagse klassieke boterhammetjes, dankzij de verschillende compartimenten en mogelijkheden. Geschikt voor alle leeftijden en helemaal voedselveilig. Lunchtijd was nog nooit zo leuk als met Goodbyn!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
27176.50.192