Handige drinkfles Zoo - uil

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ18280/e

SKIP*HOP uilen (16)

Openklappen en slurpen maar ... :-)

Op deze gekke drinkfles van SkipHop staat een vrolijk uiltje, de fles is handig in gebruik - ook voor de kleinste kinderen te leren drinken van een rietje - en kan je ontelbare keren vullen en meenemen op alle avonturen die je pad kruisen.

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252304

Geniet van je drankje met de handige Zoo drinkbeker met statige uil van Skip*Hop. Deze transparante drinkbeker heeft een flexibel rietje, blauw deksel dat je kan openklappen en een klein riempje met velcro om hem vast te houden of ergens aan vast te maken. 

Mag in de vaatwasser en komt met een reserve ritje. Ook verkrijgbaar in de andere leuke Zoo karakters.

Materiaal: BPA-vrije kunststof

Inhoud: 350 ml

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP uilen
Inspiratie en stories