Handige kinderschaar - Ladybug

Staat: Nieuw product

Eeboo

KZ23543

Zit jij boordevol creativiteit? Neem dan het schaartje van eeBoo in de hand en knip, plak, maak! De handvaten zijn op maat van kleine vingers en...

5,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9603831

Zit jij boordevol creativiteit? Neem dan het schaartje van eeBoo in de hand en knip, plak, maak! De handvaten zijn op maat van kleine vingers en hebben een vrolijke kleurstelling. De schaar is gemaakt van roestvrij staal en geschikt voor kids vanaf 5 jaar. Op de verpakking vind je wondermooie illustraties van kunstenares Fumiha Tanaka en een mini-opdracht. Knippen maar!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
61300.35
Eeboo -  Handzame, mooie en educatieve spelletjes: dat is eeBoo! Het Amerikaanse merk vindt oude ideeën heruit en giet ze in een verfrissend, hedendaags jasje. Voor het design van zijn producten doet eeBoo regelmatig beroep op gekende en geliefde illustratoren van kinderboeken. Dat maakt eeBoo 100% origineel! EeBoo wil niet alleen de fantasie en creativiteit van kids aanmoedigen, maar ook ouders inspireren om samen met hun kinderen te spelen en creëren. From games to crafts, to imaginative play… an eeBoo gift will make a child’s day!