set complémentaire pour toboggan à billes 'tube réservoir'

handige knikkerbaan voorraadbuis*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ14121

HABA knikkerbaan (35)

Met deze handige voorraadbuis kan je snel meerdere knikkers op je knikkerbaan laten vertrekken. Dankzij dit accessoire wordt het knikkerplezier...

29,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Met deze handige voorraadbuis kan je snel meerdere knikkers op je knikkerbaan laten vertrekken. Dankzij dit accessoire wordt het knikkerplezier verveelvoudigd in enkele seconden. Een echte musthave voor iedere knikkerbaan-fan.
Een knikkerbaan is een creatief speelsysteem. Het bevordert ruimtelijk denken, geduld en fijne motoriek. Het geeft ook inzicht in het principe van oorzaak en gevolg alsook de beleving van statische wetten.
Inhoud: 1 voorraadbuis, 2 hellingen, 1 kubus, 6 knikkers.
Leeftijd: 3 - 10 jaar.
Opmerking: Alle HABA-bouwsystemen (bouwblokken, knikkerbaan, techniek ontdekken) zijn met elkaar te combineren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1432.590.8
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :5223

Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en thema's