set complémentaire pour toboggan à billes 'tube réservoir'

handige knikkerbaan voorraadbuis*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ14121

HABA knikkerbaan (30)

Met deze handige voorraadbuis kan je snel meerdere knikkers op je knikkerbaan laten vertrekken. Dankzij dit accessoire wordt het knikkerplezier...

29,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Met deze handige voorraadbuis kan je snel meerdere knikkers op je knikkerbaan laten vertrekken. Dankzij dit accessoire wordt het knikkerplezier verveelvoudigd in enkele seconden. Een echte musthave voor iedere knikkerbaan-fan.
Een knikkerbaan is een creatief speelsysteem. Het bevordert ruimtelijk denken, geduld en fijne motoriek. Het geeft ook inzicht in het principe van oorzaak en gevolg alsook de beleving van statische wetten.
Inhoud: 1 voorraadbuis, 2 hellingen, 1 kubus, 6 knikkers.
Leeftijd: 3 - 10 jaar.
Opmerking: Alle HABA-bouwsystemen (bouwblokken, knikkerbaan, techniek ontdekken) zijn met elkaar te combineren.

Leeftijdvanaf 3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1432.590.8
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :5223

Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories