lunchbox met snackdoosje Zoo - bij

Handige lunchbox met snackdoosje Zoo - bij

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ21950/a

SKIP*HOP bijen (15)

De eco-vriendelijke essentials van SkipHop maken van elke maaltijd een feest. Zoals deze fijne Zoo lunchbox met snackdoosje.

Makkelijk te openen en sluiten zelfs door kinderhandjes en met een extra snackdoosje zodat je snackjes uit de buurt blijven van je boterhammetjes. Laat het smaken!

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Kleintjes zijn meteen dol op deze kleurrijke brooddoos van Skip*Hop, perfect om elke dag een lekker lunch in te steken voor op school of onderweg. Deze set maakt van elke maaltijd een feestje. Door de bijpassende clip - kijk naar die schattige bijenkorf - kan je kindje de doos makkelijk zelfstandig openen en sluiten, door de rubberen sluiting is morsen of lekjes verleden tijd. Inclusief extra afsluitbaar snackdoosje dat in de doos past.

Afmetingen: 11 x 5,5 x 16 cm

Inhoud: 700 ml

Materiaal: kunsstof, BPA-, PVC- & ftalaat-vrij

Wasadvies: mag in het bovenste rek van de afwasmachine, de siliconen-ring kan je verwijderen tijdens het wassen.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!

product referentie :252479

Collectie SKIP*HOP bijen
Inspiratie en stories