Handige mini sporttas Spooky - zwart

Staat: Nieuw product

Lässig

LSG042

Spooky Collectie van Lässig (13)

Ruimte zat, fijne features, waterafstotend materiaal én .... glow-in-the-dark spookjes maken deze Lässig sporttas de perfecte compagnon om te gaan sporten of een weekendje te gaan logeren.

44,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1204001015

KleurZwart
CollectieSpooky
TypeKoffers

Alles past in de mini zwarte sporttas Spooky van Lässig. Met ruim binnenvak voor al je spullen en handig, apart zakje aan de zijkant voor bijvoorbeeld je schoenen. Je kan de tas dragen aan de hand of over je schouder met de aanpasbare schouderriem. De glow-in-the-dark print van gekke spookjes zorgt vast en zeker voor een verrassingseffect als het donker wordt. Ook verkrijgbaar in perzik kleur.

Gewicht: 534 gram
Materiaal: 100% polyester - waterafstotend
Afmetingen: 40 x 25 x 29 cm

Het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. Lässig betekent: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.360.320.65
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.
Collectie Spooky Collectie van Lässig
Inspiratie en stories