Handige Rainette regenjas voor fietsstoeltje - geel

Staat: Nieuw product

Rainette

RAI025

Onmisbaar fietsaccessoire voor elk gezin dat graag en vaak fietst! Deze gele regencape is de ideale oplossing om je kleintje een volledige bescherming tegen de regen te garanderen en droog op je bestemming aan te komen wat de weersvoorspelling ook is.

De kinderregenjas sluit helemaal rond elk standaard kinderstoeltje, is voorzien van een ruime kap die over de fietshelm kan en zit ruim genoeg om over een gewone jas aan te doen.

64,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 30401

Gele Rainette regenjas voor over het fietsstoeltje. Rainette combineert vindingrijkheid moeiteloos met innovatie en heeft deze gele cape ontworpen met mouwen die groot genoeg zijn om over een jas aan te doen.

Deze regenjas voor het fietsstoeltje komt in 2 kleuren - blauwe of geel en is afgewerkt met reflecterende strips rondom de mouwen en kap. Ideaal om je te verplaatsen in het verkeer met je kleintje, beschermt te zijn voor de regen en tegelijk zichtbaar te zijn tijdens donkere ochtenden en dagen. Draagt bij tot het welzijn én de veiligheid terwijl jullie gewoon kunnen blijven fietsen. Ook handig om over je fietsstoel te laten hangen en je kleintje in een droog stoeltje te zetten eens je hem of haar oppikt.

Komt in een handig en compact opbergzakje, makkelijk om op te bergen en met je mee te nemen. De kap is aanpasbaar en langs achter zit een rekker die je makkelijk om je fietsstoeltje spant.

Afmetingen: 46 breed x 65 cm lang - one size

Leeftijd: van 1 tot ongeveer 5 jaar

Materiaal: draagt het OKEO-Tex label

_

Rainette is een start-up uit Frankrijk die ons duurzame, praktisch en leuke fietsaccessoires brengt en accessoires om je veilig én zichtbaar in het verkeer te begeven. Handige regenjassen, reflecterende veters, reflectoren en reflecterende stickers om je fietshelm of fiets zelf te personaliseren. De hele Rainette-collectie is een hit voor iedereen die graag en vaak met fiets rijdt naar school, opvang of ..

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.555