Handige RVS brooddoos - Apple of my eye

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS138

Honger? Deze RVS broodtrommel van Petit Monkey biedt snel een oplossing. Deze stalen brooddoos is een Nederlands design en is de perfecte broodtrommel voor groot en klein!

In de lichtblauwe trommel passen 4 boterhammen en nog wat lekkers. Dankzij het verschuifbare plaatje verdeel je de lunchtrommel indien gewenst in 2 vakken. De deksel sluit met een makkelijk click systeem.

18,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LB27

TypeBrooddozen

RVS brooddoos met vakjes Apple of my eye met violetkleurig deksel en mooie illustraties. De grappige beer in het theekopje en andere prenten zijn geïllustreerd door Suzy Ultman. Deze lunchtrommel is lekvrij en extra leuk in combinatie met de RVS drinkfles van Petit Monkey.

Materiaal: RVS roestvrij staal, broodtrommel - PP deksel - silicone ring in deksel
Afmetingen: 17 x 13 x 6,5 cm
Wasadvies: mag in de vaatwasser tot 40°C  - in verband met de print adviseren we handwas

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
136.5170.097
Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!