Handige speelgoedbox Allover Rays

Staat: Nieuw product

Lässig

LSG057

Vierkant, praktisch, perfect !

Deze decoratieve speelgoedbox is snel gevuld met speelgoed en andere kinderspullen en verdwijnt in een oogwenk op een plank of in een kast. Deze opberger heeft een  standaardformaat zodat hij overal in past.

Deze doos is ook stabiel zodat hij goed blijft staan en bovendien opvouwbaar als je hem niet gebruikt.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1541004315

Collectie4 family
TypeOpbergers
KleurWit

De binnenkant van de koffer is gemaakt van polyester, terwijl de buitenkant een mengeling van katoen en polyester is. De opberger is stabiel, opvouwbaar en kan worden schoon geveegd worden met een droge doek.

Materiaal: katoen, polyester
Afmetingen: 33,5 x 32,5 x 32,5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
333331.12
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.