Handige stroller organizer - chevron

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB079

Ga georganiseerd op weg met de buggy organizer van SkipHop. Alles mooi bij elkaar nooit meer zoeken in die bodemloze luiertas en met drinkbekerhouder. Want je hebt je handen al vol genoeg met die kleine kapoenen van je ;-)

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 400305

Stroller Organizer Cevron van Skip Hop, gemaakt uit stevig materiaal met aanpasbare riempjes zodat hij aan elke buggy past. Inclusief drinkbekerhouders voor een koffie'tje of babyfles. Met extra afritsbaar zakje en opening voor je hoofdtelefoon.

Afmetingen: 33 x 10 x 17 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.33020.26670.06350.27
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!