Handige zwarte sportdop voor Design Letters drinkfles

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE185

Maak drinken nog makkelijker en sneller dankzij deze zwarte to go sportdop van Design Letters, hij past op alle letterdrinkflessen: gewoon de dop eraf schroeven en vervangen door deze sportdop met tuit. Zo kan je makkelijk met 1 hand drinken zonder morsen.

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 20202505BLACK

CollectieTo go
TypeDrinkflessen
KleurZwart

Handige zwarte sportdop, past perfect op de Design Letters tritan drinkfles met A-Z letters en quotes uit de To Go collectie van dit Deense merk.

Afmetingen: 5,2 x 5,2 x 3 cm

Materiaal: PP plastic, anti-lek en BPA-vrij

Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser

___

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 14/10/2019
Handig accessoire om het drinken te vergemakkelijken.
Design Letters is een jong Deens designbedrijf opgericht in 2009 door voormalig journalist Mette Thomsen. Na een carrière als copywriter, verslaggever en nieuwsredacteur, besloot Mette haar passie voor woorden te verenigen met haar passie voor design en richtte ze Design Letters op. Scandinavische deco artikelen voor pure gezelligheid Design Letters is het allereerste designhuis dat letters op een stijlvolle Scandinavische manier combineert met interieurdesign. Van kleine alledaagse objecten zoals tassen en bekers tot echte designstukken zoals vazen en kandelaars . Alles om jouw huis op een persoonlijke, unieke én stijlvolle manier in te richten. Duurzame artikelen voor thuis of onderweg Alle producten van Design Letters zijn steeds BPA-vrij en getest door de lokale Voedselautoriteiten. Stuk voor stuk design klassiekers om van te houden. Je kan ze bij jou thuis zetten, onderweg meenemen of als cadeau geven.