Happy birthday kaarsen - Superhero

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU209

Alles voor een superhelden feestje (28)

Zelfs de coolste superhelden vieren één keer per jaar hun verjaardag en dan komen deze verjaardagskaarsen perfect van pas om je taart of cake te versieren en met alle kracht van de wereld uit te blazen. Vergeet geen wens te doen!

Deze set Happy Birthday kaarsen past perfect binnen een Superhero thema-feestje!

4,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 97707

TypeKaarsjes

Happy Birthday kaarsen Superhero van Great Pretenders bestaat uit 13 verjaardagskaarsen die je kan prikken op je verjaardagstaart, pannenkoekentaart of zelfgebakken cake. Samen vormen ze het toepasselijke woord 'HAPPY BIRTHDAY'

Voor meer bijpassende Superhelden feestdecoratie, bekijk zeker de rest van de Let's party-collectie van Great Pretenders.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!
Collectie Alles voor een superhelden feestje
Inspiratie en stories