Hartjes oorstickers - Eenhoorn

Stickervel met 18 paar hartjes plakoorbellen

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA300

Mini cadeautjes, maxi pret! (512)

Eenhoornfans houden van schitterende kleuren, dat weet iedereen. Deze fonkelende hartje plakoorbellen zullen dan ook echt in de smaak vallen.

Ideaal voor zij die (nog) geen gaatjes hebben - en ouders die echte oorbelletjes liever nog wat uitstellen - wondermooi om je verkleedoutfit of feesttenue te voorzien van de nodige blingbling!

2,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105382

PersonageEenhoorn
TypeOorclips & oorstickers
KleurMeerkleurig

Set van hartjes oorstickers Eenhoorn van het zalige verkleedmerk Souza for kids. Deze accessoires voor de allerkleinsten maken je outfit af en zijn makkelijk aan te brengen en weer te verwijderen zonder dat je gaatjes in je oren hoeft te laten schieten of te hebben.

Op het stickervel zitten 18 setjes van 2 hartjes plakoorbelletjes, in 5 verschillende kleuren. Leuk om te geven en te krijgen!

_

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Frieda A.
  •  de 27/05/2021
leuk
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories