Heerlijk hangertje - spookje

Heerlijk hangertje - spookje

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ30661

Dit schattige kleine hangertje is een leuk decoratiestukje dat je op veel verschillende manieren kan gebruiken. Een leuk sleutelhangertje, een...

2,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MICH011

KleurWit
CollectieLovely Toys & Gifts
TypeHangertjes
A Little Lovely Company figuurSpookjes
Dit schattige kleine hangertje is een leuk decoratiestukje dat je op veel verschillende manieren kan gebruiken. Een leuk sleutelhangertje, een hangertje voor aan de schooltas of met kerst lekker in de kerstboom!

Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3.53.500.35
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!