Heerlijk receptenboek - Kunst op je bord

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA136

Wie ooit zei dat gezond eten niet lekker kan zijn of dat je niet mag spelen met je eten heeft vast de prachtige kunstwerkjes van Ida Frosk nog niet gezien.

Ida is zelf mama en dit boek staat vol knappe 'kunstwerkjes' die je gewoon mag opeten. Heerlijke inspiratie om zelf aan de slag te gaan en klassieke boterhammetjes er te doen uitspringen of gewoon pagina per pagina te bewonderen en tegelijk water in je mond te krijgen.

24,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044821628

GenreKookboeken
ThemaKoken en eten

Receptenboek Kunst op je bord is uitgegeven door Clavis en brengt je een hele hoop inspiratie om het dagelijks eten leuker en lekkerder te maken met een paar eenvoudige trucjes.

Ida Skivenes - alias @idafrosk - deelt dagelijk de mooiste creaties met haar 150 000 volgers op instagram. In dit 'kookboek' deelt ze haar mooiste creaties en eenvoudigste recepten om te scoren bij je kroost.

Auteur: Ida Skivenes
Pagina's: 159
Uitgeverij: Clavis
Afmetingen: 20,8 x 20,7 x 2,1 cm

_

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op kindermaat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.