Etui 'Bunny'

Heerlijk ruim etui - Bunny

Staat: Nieuw product

ENGEL.

ENG027

Duurzame tassencollectie van ENGEL. (75)

Met deze pennenzak staat je kleintje te springen om naar school te vertrekken. Of hou je hem liever voor jezelf? Groot gelijk! Van schrijfgerief tot je eigen make-up, het past er allemaal in.

De schattige bunny van ENGEL. is een echte spring in het veld. Jurianne Matter ontwierp deze vrolijke flapoor die staat te springen om mee te mogen naar leuke uitjes en spannende avonturen.

13,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11.122

CollectieBunny
TypeEtuis
KleurRoze

Eerst waren het plastic limonade- of waterflessen en nu zijn ze samen dit schattig ENGEL. etui met hippe bunny-print. Hoe leuk is dat! En heerlijk duurzaam bovendien. Deze grote etui met stevige rits heeft meer dan genoeg plek voor al je pennen en kleurpotloden. Je geo driehoek of een passerdoos kunnen er ook ruimschoots bij. De print is vrolijk en zie je terug op andere ENGEL. producten, zo kan je leuk combineren.

Afmeting: 21 x 8 x 8 cm

Materiaal: gerecycleerde PET-flessen, polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.080.210.1
  • Door Heidi G.
  •  de 26/06/2019
Mooi en ruim. Dochter heel blij.
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Duurzame tassencollectie van ENGEL.
Inspiratie en stories