Heerlijke dieren wenskaart met enveloppe

Staat: Nieuw product

Michelle Carlslund Illustration

Verstuur lieve groeten met deze prachtig geïllustreerde kaart van illustratice Michelle Carlslund! Zo mooi, dat je het mooie kaartje het liefst...

5,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Verstuur lieve groeten met deze prachtig geïllustreerde kaart van illustratice Michelle Carlslund! Zo mooi, dat je het mooie kaartje het liefst aan de muur hangt. Verkrijgbaar in drie uitvoeringen: Hey tiger, Bee keeping en Miiauu. Incl. witte enveloppe.
Afmetingen: 15x20 cm

Materiaal: steenpapier. Een milieuvriendelijk alternatief voor gewoon papier, dat van kalksteen is gemaakt. Steenpapier is sterk en waterdicht, met een matte finish en levendige kleuren.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
152100.1
In 2010 startte de Deense Michelle Carlslund haar eigen bedrijf op: Michelle Carlslund Illustrations. Vanuit haar studio in het centrum van Kopenhagen creëert ze met haar ontwerpen haar eigen wereld. Een wereld van eclectische steden, sterke mannen, ludieke woordspelingen en honey loving beren. De illustraties zijn speels en naïef, maar als je dichterbij kijkt zie je de verborgen boodschap voor groot en klein. Een beer, die zich opkleedt en zich probeert aan te passen… Michelle bekijkt dagelijkse dilemma’s met een glimlach en een dosis zelfspot. Haar ontwerpen zijn op verschillende manieren ontstaan, door te knippen en plakken, tekenen of schilderen... Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: het kleurpalet, het imaginaire universum en het goede verhaal.