Heerlijke kleine rugzak met kwallen

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS095

Dit uberschattig kinderrugzakje komt regelrecht uit de nieuwe lijn tassen van Petit Monkey, prachtig geïllustreerd met een print van Swantje Hinrichsen.

Swantje Hinrichsen is een grafisch designer uit Duitsland met een voorliefde voor gezichten, diertjes en een geweldig kleurenpalet. Misschien ken je haar werk wel onder het pseudoniem Swantje & Frieda.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BP18-S

Heerlijke kinderrugzak grafisch kwallen print uit de nieuwe lijn tassen van Petit Monkey,  deze boekentas heeft een groot vak vooraan en een ritssluiting, contrasterende katoenen handvaten en verstelbare schouderriemen voor een perfect fit! De perfect rugzak voor op school of op reis met 3M reflecterende boorden aan de voor- en zijkant voor een goede zichtbaarheid.

Het is een kleine planeet dus recycle! Deze hippe rugzak ziet er niet alleen mooi uit, hij is het ook, want deze tas is gemaakt van rPet. Oude plastic flessen worden gerecycled, versnipperd en tot garen gesponnen om de stof te weven. De tas is afgewerkt met een melk-coating voor extra stevigheid en een streelzacht effect.

Materiaal: rPET - gemaakt uit gerecycleerde PET flessen
Afmetingen: 29 x 20 x 10 cm
Leeftijd: geschikt voor kinderen van 8-12 jaar

Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) brengt dit jaar een fantasierijke collectie rugzakjes en pennenzakken in beestige prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. - van Petit Monkey word je altijd blij!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2920100.3
Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!