Heerlijke poppenwagen - Zomerweide*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19065

poppen wereld van Haba (61)

Op zoek naar een eerste poppenwagen om met je poppetjes op wandel te gaan? Deze houten buggy is meteen ook een loopwagentje en is perfect voor de allerkleinste poppenouders.

79,95 €

63,96 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6433

CollectiePoppenwereld
TypePoppenaccessoires
Leeftijdvanaf 1 jaar

Deze prachtige poppenwagen Zomerweide van Haba is door de poppenmama makkelijk vooruit te duwen en heeft een groot transportvak. Het stoffen transportvak is met klittenband bevestigd en wasbaar (fijne was op 30°C).

Materiaal: polyester, beukenhout, wielen met siliconen ringen.

Leeftijd: 12 maanden

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3254480.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories