Heerlijke Postkaarten set - Hello

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER430

Zelfs in digitale tijden gaat er niets boven een eigen geschreven briefje naar je beste vriendje. Met deze postkaartjes van Tiger Tribe heb je genoeg materiaal om de leukste berichten te sturen. Net zoals vroeger met je collectie briefpapier... #nostalgie!

Tal van creatieve kleuren, positieve begroetingen en inclusief veel leuke stickers om je eigen individuele touch toe te voegen aan elk kaartje

13,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3760245

TypePostkaarten
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 5 jaar

Postkaarten set Hello van Triger Tribe is de perfecte manier om je vrienden en familie te trakteren op een speciaal bericht, verzonden van bij je thuis of je vakantiebestemming, maar vooral door jou gemaakt! Elke postkaart heeft ruimte op de achterkant om een persoonlijk bericht te schrijven, je kan ze inkleuren met de bijgeleverde viltstiften in alle kleurtjes van de regenboog.

Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om 20 gepersonaliseerde ansichtkaarten te maken, allemaal verpakt in een op zichzelf staande doos, met een magnetische flap om de inhoud veilig op te bergen. Ook perfect om mee op reis te nemen.

Inhoud set:

  • 20 postkaartjes om in te kleuren
  • 5 sticker blaadjes
  • 10 stiften in verschillende kleurtjes

Leeftijd: 5 +
Afmetingen doos: 14 x 21 cm
Materiaal: papier

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!