Heerlijke set met 9 zachte petit fours

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13984

Theekransje met je mooiste poppen en liefste teddyberen? Dan komen deze heerlijke petit fours zeker van pas! Elk doosje bevat 9 van de fijnste...

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3808

CollectieWinkeltje, Biofino & accessoires
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar
Theekransje met je mooiste poppen en liefste teddyberen? Dan komen deze heerlijke petit fours zeker van pas! Elk doosje bevat 9 van de fijnste gebakjes uit de Haba banketbakkerij.

Het zacht Haba Biofino speelvoedsel is gemaakt van zacht materialen, vilt en / of velours en ziet er zo echt uit dat de verpakking je kids ervoor waarschuwt dat het toch niet écht om op te eten is!
Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.2415.30.109
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.