Heldhaftige dubbele pennenzak - Blauw Masker

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

CAR050

Every superhero needs a sidekick. Die van jou? Deze dubbele pennenzak van Caramel & Cie, met een zee van ruimte binnenin voor al je pennen, potloden, stiften en andere benodigdheden en flashy blauwe en rode kleuren.

De schooldag krijgt meteen een extra cool tintje met dit etui aan je zijde!

18,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TROUSSEDBL022

CollectieClassique
TypePennenzakken
Tassen printsMasque bleu
Type boekentaspennenzakken
Type Caramel & CiePennenzakken

De dubbele 'blauw masker' pennenzak van Caramel et Cie is tot in de kleinste details afgewerkt, heeft 2 ruime compartimenten die je kan sluiten met stevige ritsen. Ideaal voor al je schrijfgerief of kleurtjes samen te houden en overal mee naartoe te nemen. En extra leuk in combinatie met een bijpassende boekentas!

Caramel et Cie maakt tassen en accessoires die er niet alleen heel mooi uitzien, ze zijn ook stevig gemaakt, zodat ze een hele schoolcarrière kunnen meegaan. De tassen worden geproduceerd in fair trade ateliers in Vietnam, met respect voor de arbeiders en hun vakkennis.

Materiaal: buitenkant - 100% katoen, voering - 100% polyester

Afmetingen: 22 x 7 x 6,5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.220.070.08
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit. Rafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk.