Hemels blauwe lunchbox - Cloud

Staat: Nieuw product

Rice

RI064

Je maakt die boterhammetjes elke dag met liefde, ze verdienen dan ook een hemels mooie verpakking. Deze blauwe wolkjes lunchbox is perfect om met lekkers te vullen en mee te geven met jouw kleine smulpaap.

Dankzij het tussenschot kan je ook nog wat extra's meegeven of alles mooi ordenen.

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BXLUN-CLOUDB

SamenstellingenKunststof
TypeBrooddozen
KleurBlauw

Tover een geslaagde lunch uit deze knappe blauwe Cloud brooddoos van Rice.

Afmetingen: 18 x 13 x 6 cm

Materiaal: kunststof, vrij van BPA.

Gebruiksadvies: niet geschikt voor de microgolfoven

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt voor jong en oud. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken, spelen of relaxen bent...

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.180.060.130.18
Rice - Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer. Breng geluk en kleur in jouw huis Met de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid. Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!