Herbruikbaar lunchzakje - Bunny Icy Grey

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP311

Wie zegt dat je je lunch voor onderweg moet meenemen in een plastic doosje? De leukste manier om op verplaatsing te eten is met dit hip stoffen lunchzakje. Ook handig om al je koekjes en snackjes in mee te nemen en bij elkaar te houden als jullie op uitstap gaan.

Vul dit hip ijskonijn met lekkers, knoop haar oren toe en je kan op avontuur vertrekken!

13,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-2006237831

CollectieAnimal Friends
TypeLunchtassen
KleurGrijs

Guitig herbruikbaar lunchzakje Bunny Icy Grey van Fabelab. Dit tasje is duurzaam, gemaakt van biologisch katoen en mag gewoon gewassen worden in de machine. Ook verkrijgbaar in andere karakters en kleuren.

Afmetingen: 19 x 22 cm

Materiaal: 100% organisch katoen met GOTS label - omdat elk stuk met zorg en oog voor detail xordt afgewerkt kunnen er verschillen optreden - elk lunchzakje is zo wel uniek

Wasadvies: mag in de wasmachine op max 40°C gewassen worden, strijken mag, drogen in de droogtrommel is toegestaan

_

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!