Etui Bi colombo encre pm

Hip etui Bi - colombo/encre

Staat: Nieuw product

La Cerise sur le Gâteau

CSG045

Hoera, dit hip etui van La Cerise sur le Gateau komt in duo-kleur: warm mosterd geel met diep navy blauw, opnieuw een leuke twist van dit Franse merk! Heb je een favoriet of wissel je graag af?

Een ideal tasje voor zakcentjes of voor in mama's handtas.

15,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3700835015923

TypeEtuis
KleurGeel

De onmisbare etuis van La Cerise sur le Gâteau, perfect voor in mama's handtas of als pennenzak in de boekentas van stijlvolle meisjes. Kleine spulletjes, make-up, potloden, pennen, juwelen, zelfs liefdesbriefjes… steek er alles in wat je zelf wil en sluit het etui makkelijk met de gouden rits. Mooi meegenomen: de binnenkant is volledig waterproof en voorzien van een leuke geruite print. Verkrijgkaar in 3 verschillende uitvoeringen.

Afmetingen: 19 x 14 cm
Materiaal: buitenkant 100% katoen - binnenkant 100% katoen met Finette Caviar strepen - gouden rits.
Wasadvies: handwas
Herkomst: gemaakt in Portugal

La Cerise sur le Gâteau zegt het zelf: dit is echt de kers op de taart. Een collectie vol prachtige stoffen, speelse polka dots, grafische patronen en neon details. Anne Hubert, de ontwerper achter la Cerise sur le Gâteau, geeft een leuke twist voor alles wat je nodig hebt met een kleintje in huis of om stijlvol op pad te gaan. Alle items zijn van uitstekende kwaliteit, ontworpen in Frankrijk en gemaakt in Portugal.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
141110.03
La Cerise sur le Gâteau - Prachtige accessoire-collectie vol geweldige, zachte kleurtjes en subtiele prints. Ontworpen in Frankrijk en met kennis van zaken lokaal geproduceerd in Portugal. La Cerise sur le Gâteau zegt het zelf: dit is echt de kers op de taart, een leuke twist voor alles wat je nodig hebt met een kleintje in huis. Prachtig om de kinderkamer af te maken of stijlvol op stap te gaan met je kapoenen: het knappe textiel vol speelse polka dots en neon details zijn een streling voor het oog. Hun producten sprankelen en zijn van uitstekende kwaliteit, Anne Hubert is de ontwerper achter la Cerise sur le Gâteau en maakt de prachtige stoffen nog mooier met haar frisse designs.